Over

Johan De Kegel

De Kegel bvba - renovatie en totaalinrichting.

Heeft u bouwdromen? Dan helpen wij deze graag concretiseren; ruwbouw, dakbedekking, alle schrijnwerk, sanitair, elektriciteit, vloeren, parket, schilderwerken.... Hierbij heeft u een gesprekspartner die voor u budget, timing en kwaliteit stipt opvolgt.

Totaalinrichting bij particulieren maar ook horeca, winkels, bedrijfsgebouwen.... Wij concretiseren uw plan, bepalen samen de te gebruiken materialen en technieken.

De renovatie kan ook voor kleinere projecten; vb. restyling van uw keuken, badkamer, slaapkamer met dressing, zolderinrichting, achterbouw (kan ook in houtskelet) maar ook poolhouse, tuinhuis...

De Kegel BVBA heeft ook een eigen schrijnwerk atelier, is gespecialiseerd in kwalitatief maatwerk en dit aan een eerlijke prijs. Hier worden trappen, keukens, badkamers, dressings en meubels geproduceerd.

De Kegel Johan, zaakvoerder, geboren in 1968 en bachelor hout-bouw is meer dan 25 jaar actief in de sector. Perfectionist van nature, gepassioneerd en gedreven door zijn vak, is voor hem kwaliteit, afwerking en klantentevredenheid een must.

Contacteer ons via